Avantaje cont

De ce sa iti faci cont pe weltcars.com site de anunturi auto?

Deoarece postare anunturilor este mai rapida avand introduse deja datele de contact si preluate automat de catre sistemul nostru pentru fiecare anunt auto in momentul postarii.

Puteti sa va creati cont de dealer, astfel veti fi trecut in site-ul nostru ca si dealer auto si acest lucru reprezinta mai multa incredere pentru posibilii clienti.

Sunteti tinut la curent cu cele mai noi modificari pe site sau cu cele mai bune oferte de pe site-ul de anunturi auto weltcars.com si nu numai.

Reduceri la diferite pachete, precum si posibilitatea de cumparare de credite care se folosesc pentru achizitia de pachete de promovare.

Dezavantaje postare fara cont

Editarea anunturilor auto postate se face doar utilizand link-ul din email-ul primit la postare, daca pierdeti acest email, anuntul poate fi editat doar de catre administratorul sau moderatorii site-ului de anunturi auto weltcars.com.

Trebuie sa introduceti datele de contact la fiecare postare de anunt auto.

Nu aveti dreptul de a creea pagina de dealer in cadrul site-ului de anunturi auto weltcars.com

 Cu stima,
Echipa Weltcars.com

 

Mergi sus
Acest site foloseste cookie. Prin continuarea navigarii in cadrul site-ului weltcars.com sunteti implicit deacord cu aceste cookie-uri. Citeste mai multe aici.
Anuleaza