Cautare Anunturi

Daca cauti un autoturism, autoutilitar, motocicleta, atv sau piese si accesorii auto esti in locul potrivit, pe weltcars.com este foarte usor sa gasesti ceea ce doresti, pentru acest lucru sunt patru modalitati de cautare, plus unul de filtrare avansata.

1. Cautare rapida

Foloseste campul de cautare din partea de sus a site-ului pentru a introduce cuvintele cheie pentru ce faci cautarea si alege categoria, astfel o sa apara doar anunturile din categoria selectat si care au cuvantul cheie introdus de tine, atat in titlu cat si in descriere.

Cautare rapida anunt auto

2. Cautare Avansata

La fel ca la cautarea rapida doar ca prin accesarea rotitei din partea dreapta de langa butonul 'Cauta', sectiunea de cautare se va extinde cu mai multe campuri, numarul si tipul lor depinde de categoria selectata.

Cautare avansata anunturi auto

3. Cautare in fuctie de categorie

Din prima pagina a site-ului aveti optiunea de cautare, printr-un simplu click pe categoria in care doriti sa cautati, va vor fi afisate doar anunturile din categoria respectiva.

Fiecare categorie are descriere sub titlu cu ce tip de anunturi contine.

Cautare dupa categorie anunt auto

4. Cautare in functie de locatie

Am incercat sa mentinem totul cat mai simplu si cat mai rapid pentru utilizatorii nostrii, astfel ca direct din  pagina principala aveti optiunea de a selecta locatia dumneavoastra. Daca sunteti din Bucuresti si doriti sa vedeti anunturile doar din Bucuresti, in pagina principala, sectiunea 'Cauta dupa locatie' trebuie sa dati click pe Bucuresti si o sa va apara doar anunturile auto din Bucuresti. La fel este pentru oricare din locatie, anunturi auto Cluj, anunturi auto Iasi....

Cautare anunt auto dupa locatie

5. Cautare anunt dupa marca auto

Doriti sa vedeti anunturi auto doar pentru o sigura marca, weltcars.com va vine in ajutor, printr-un simplu click puteti vizualiza doar anunturi auto pentru Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Skoda...

Pentru a facilita de acest lucru, pe pagina principala, in partea de jos a paginii este sectiunea 'Cautare dupa marca', selectati marca dorit si se vor afisa doar anunturile pentru marca dorita.

Cautarea anunt auto dupa marca

FILTRARE AVANSATA(Cautare avansata in lista)

Acest tip de filtrare se gaseste in partea stanga a paginii cand sunteti intr-o lista de anunturi, dupa fiecare tip de cautare de mai sus aveti acest tip de filtrare in partea stanga, numarul de campuri pentru filtrare depinde de categoria aleasa.

Filtrare anunturi auto

 

Pentru orice intrebari sau sugestii, ne puteti contacta pe adresa de email info@weltcars.com

 

 

 

Mergi sus
Acest site foloseste cookie. Prin continuarea navigarii in cadrul site-ului weltcars.com sunteti implicit deacord cu aceste cookie-uri. Citeste mai multe aici.
Anuleaza